Fortunaskolen

Om Fortunaskolen

Om Fortunaskolen

SKOLELEDEREN HAR ORDET

Jeg er pr. 1. januar 2018 tiltrådt som ny skoleleder på Fortunaskolen. Jeg er i forbindelse med Esbjerg Kommunes rokade af fire skoleledere blevet forflyttet til Fortunaskolen. Jeg var indtil udgangen af 2017 leder på Bohrskolen i den nordlige del af Esbjerg.

Min første opgave på Fortunaskolen bliver at lære personalet at kende og at få en fornemmelse af kulturen på de fem afdelings skoler. Jeg vil være synlig på alle afdelingerne, således jeg kan tale med elever og personale. 

Jeg glæder mig til at være med til at udvikle Fortunaskolens afdelinger, således gode skoler kan gøres endnu bedre. Alle elever skal blive så dygtige som muligt. Trivslen blandt skolens elever er meget vigtig, således eleverne møder glade i skole hver dag. Det er en af forudsætningerne for, at eleverne er parate til at lære.

Fortunaskolen skal sætte retning for de fem afdelinger Bakkevejens Skole, Nordre Skole, Gørding Skole, Egekratskolen og Vejrup Skole, med respekt for forskelligheden og den lokale kultur. Jeg vil som skoleleder gøre mit til, at de lokale afdelinger kan se sig som en del af Fortunaskolen, med respekt for den lokale afdeling.

Jeg håber på et godt og konstruktivt samarbejde med alle skolens interessenter.

Jan Lagoni, skoleleder